Aanbevelingen voor thermocups?

Koop een hoge kwaliteit thermo cup en koop de beste beker die je veroorloven. Als u een hoge kwaliteit thermophobe te kopen dan adviseer ik de Thermo Cup door JWY en de Thermo cup door The Coffee Bean Company.

Ik hou van de smaak van koffie! Het is heerlijk en het is een must om elke ochtend koffie te drinken. In mijn blog zal ik u enkele tips geven voor het kiezen van de beste thermo cup en hoe u uw koffie goed laten smaken. In de volgende post zal ik praten over hoe je de beste kop koffie te maken met hoge kwaliteit koffiebonen. Wat is een thermobeker? Het is een beker die een water of thee op één plaats verwarmt. In koffie heb je een Thermo cup nodig en het heeft een temperatuurregeling, zodat de temperatuur van je koffie kan worden ingesteld op basis van de temperatuur van het water in je kopje. Ik gebruik de Thermo cup graag voor het zetten van koffie en ik doe mijn andere koffie drinken. Maar ik ben geen professionele brouwer, dus ik brouw alleen kleine partijen koffie. En als ik in mijn appartement ben, ga ik meestal voor koude koffie. En natuurlijk wil ik in mijn keuken altijd mijn koffie echt lekker laten smaken.

En dus besloot ik om een aantal thermo cups in roestvrij staal te maken om mijn koffie nog beter te laten zijn. Op de foto zie je de Thermo cup met een temperatuurregelingssysteem, het glas is licht getint om te voorkomen dat de hete koffie het plastic verbrandt. Het andere deel is de beker die wordt verwarmd met de koffie. Om een thermo cup met glas te maken, gebruikte ik een koffiezetapparaat van hoge kwaliteit. En de koffie werd gemaakt door het te brouwen met verschillende hoeveelheden warm water. Dus ik denk dat het belangrijk is om uw koffie te maken op de exacte manier waarop u het wilt! Dit is waarom ik ging voor een hoge kwaliteit koffie. Vanmorgen heb ik de thermo cups klaar. Maar voordat ik begon het proces, wilde ik de koffie te laten gaan door middel van de verwarming cyclus. Ik opende mijn thermo cup en begon te warmen voor een minuut. Ik liet het afkoelen en het eerste wat me opviel is de vorm van het keramiek. Het was vrij vlot. Het keramiek is eigenlijk echt licht. Dus als ik dit op mijn koffie zet, is het moeilijk om het te voelen. Het voelde heel als een gewone koffiekop. En dit onderscheidt dit product duidelijk van andere producten zoals Retro Afzuigkap.

Hoe heb je het ontwerp bedacht?

Ik ben al op zoek naar een eenvoudig ontwerp voor een paar jaar nu. En dit onderscheidt dit artikel sterk van andere producten zoals thermoskan. Ik besloot op een keramische keramiek dat is ook goed voor de gezondheid. Het ontwerp betekent ook dat ik vele vormen kan creëren. Het is goed om ervoor te zorgen dat je de juiste maat krijgt.