About us

In 2013 werd ik geïnterviewd door Nylon magazine over het onderwerp van de "nieuwe" warme dranken – de "hete vloeistoffen" zoals ze in Nederland bekend staan. Ik ben nu een senior redacteur voor Nylon magazine.

Waarom doe ik het?

De eerste stap voor mij om te beginnen schieten hete vloeistoffen, en in het algemeen, in elk aspect van mijn werk, was een duidelijk begrip van het onderwerp. Het doel van deze blog is om mijn ervaringen en de resultaten van mijn onderzoek te documenteren om te proberen te begrijpen hoe hete vloeistoffen invloed hebben op het menselijk lichaam.

Ik hoop dat je geniet van de blog zo veel als ik heb genoten om het te doen.

De blog is ook de plek voor mij om mijn kennis en ervaring over hete vloeistoffen met anderen te delen, om anderen te helpen het juiste begrip van hete vloeistoffen te ontwikkelen en hopelijk een meer positief begrip van dit fascinerende onderwerp te krijgen. Als u wilt bereiken met mij over dit onderwerp, laat het me weten. Hete vloeistoffen zijn een van de heetste onderwerpen in de wereld, maar ik denk ook dat jij degene bent die een verschil kan maken voor de gezondheid van jezelf en anderen.

Mijn visie

Mijn passie is om de best mogelijke foto's te maken en mijn ervaringen te delen. Ik leef met de liefde voor fotografie als een manier om mijn emoties te verkennen.

In deze post wilde ik de foto's die ik nam tijdens een week durende fotografie opdracht delen met de Nederlandse nationale omroep VIVS. U kijken op de volledige portefeuille op mijn website. Het was geweldig om deze fotografie te kunnen ervaren op zo'n unieke plek, waar het mogelijk is om zo'n spectaculaire omgeving te hebben. Ik wil je laten zien wat ik heb gedaan in mijn woonplaats Nijmegen. Het was mijn eerste keer in Nederland, dus ik wist niet veel over het land. Ik heb ook niet zo veel in de afgelopen jaren bezocht. Ik was echt onder de indruk van de Nederlandse bevolking, de schoonheid van het landschap, de stad zelf, het eten, en de mensen die ik ontmoette tijdens mijn verblijf. De foto's op dit bericht zijn genomen in Nijmegen tijdens het weekend (maandag-vrijdag) als ik was het fotograferen van de stad en haar omgeving. Ik heb echt een leuke tijd gehad.

Mijn Ebook, die heet De beste magnetron recepten: De ultieme gids, is hier beschikbaar en ik ben ook onlangs begonnen met een artikel over het maken van een zelfgemaakte magnetron voor mijn vriend. Tot nu toe heb ik veel berichten ontvangen van dank u voor de gids. Je hebt me zo gelukkig gemaakt. Ik wilde ook dit artikel te delen met jullie en meisjes die geïnteresseerd zijn in het maken van een zelfgemaakte magnetron. Dit is het meest populaire recept in mijn blog. Als u op zoek bent naar wat inspiratie, bekijk dan deze geweldige video's van een professionele chef-kok in een restaurant laten zien hoe te koken met een magnetron:

Als u wilt proberen een echte professionele keuken in de toekomst, is dit de beste plek om te beginnen. De belangrijkste uitdaging is de prijs. Op dit moment is er geen professionele keuken in Nederland die de training en tools aanbiedt om je eigen recepten te gaan maken, zoals een Franse keuken of een cateraar in Nederland.

Ik heb altijd al om dit te doen, omdat het idee van een koffie shoot eerste klinkt als een goed idee! Ik ben echt blij dat ik nam het risico en creëerde mijn eigen blog over koffie. Ik denk dat het echt interessant is geweest om de reacties van de koffie bloggers en hun reacties op deze shoot te zien.

Ik denk dat het echt belangrijk is om de koffie-industrie te laten zien dat dit een nieuwe kans kan zijn. Het hoeft niet meer ouderwets te zijn. Koffie heeft een heleboel spannende trends gaande en deze nieuwe kans kan een van die. Veel mensen zeggen dat dit slechts een nieuwe trend, maar de mensen die de fotografie zijn experts. Er is veel werk bij betrokken en ze zijn experts in wat ze doen en ze nemen hun werk serieus. Ik waardeer de aandacht die ze hebben gekregen. Het is echt leuk om te zien mensen als deze die eigenlijk graag koffie.