Dit is hoe we testen

We hebben gewerkt aan een nieuw, gestroomlijnd en efficiënter proces voor onze tests. Ons doel is om de hoogste normen te brengen aan het testen van thermo cups in de toekomst.

Ons proces: De test en analyse is verdeeld in verschillende fasen. In elke fase nemen we verschillende monsters van elke machine. We nemen ook monsters van alle soorten kopjes ter vergelijking. In onze beginfase vergelijken en selecteren we de testmonsters waarvan we denken dat ze het nuttigst zijn. De eerste stap is om onze machine te kiezen voor de test. Een paar machines worden gebruikt voor verschillende soorten bekers, waardoor onze eerste test heel anders is dan bij andere bedrijven. We kunnen alleen kiezen voor machines die we daadwerkelijk kunnen gebruiken en die compatibel zijn met onze bestaande processen. De tweede stap is het vinden van het beste ontwerp en design-fit.

Je hebt het recht om te weten over de informatie die we verzamelen en gebruiken, maar je moet nooit worden verteld hoe het wordt gebruikt of verkocht.

Hoe weet ik of mijn contactgegevens worden gedeeld?

Onze gegevens worden alleen gebruikt om u te voorzien van informatie. Het wordt niet gedeeld met een derde partij. We zullen uw contactgegevens nooit aan derden verkopen of gebruiken om de contactgegevens van anderen te verkopen.

Hoe kan ik me afmelden?

Klik in het instellingenmenu op 'Privacy'. Selecteer vervolgens 'Deze contactpersoon opnemen in mijn lijst met contactpersonen'. U ook onze functie 'Beheren' gebruiken of op 'Instellingen' klikken om uw contactlijsten aan te passen. Wanneer u uw instellingen wijzigt, sturen we u een e-mail met een link naar uw persoonlijke voorkeuren.

De beste manier om onze producten te beoordelen is om ze in actie te zien en om uw ervaring met ons te delen via onze Facebook- en Twitter-pagina's.

Om op de hoogte te blijven van het beste in thermo cups publiceren we wekelijkse reviews (op woensdag) op onze blog. Onze reviews worden altijd in het Nederlands geplaatst. Als je van wat we schrijven, en zou graag zien in het Engels, stuur een bericht naar ons met uw ideeën. Al onze producten zijn 100% origineel, niet-fabrieksgediged en in Nederland gemaakt. We gebruiken geen geïmporteerde ingrediënten, of goedkope vulstoffen. Al het glaswerk is handgemaakt door ervaren ambachtslieden en machinisten. Elke beker is uniek. Onze producten zijn zo populair geworden, dat we ze nu in verschillende maten naar u kunnen brengen. Alle maten zijn verkrijgbaar in 2 kopje, 3 kopje, 5 kopje en 7 bekermaten.

We hebben geen vooroordeel ten opzichte van een fabrikant, noch accepteren we geschenken of fooien in ruil voor beoordelingen.

We bekijken alleen thermo-elektrische apparaten die worden vervaardigd of geassembleerd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk. Wij zijn op geen enkele wijze aangesloten bij een andere fabrikant of een distributeur. Het doel van onze review is om een basisoverzicht te geven van een thermo-elektrisch product waarvan wij vinden dat het onvoldoende wordt gedekt door bestaande gegevens en informatie. Alle metingen worden uitgevoerd met behulp van een gekalibreerd thermokoppel dat door ons is ingesteld met behulp van kalibratiesoftware in dezelfde ruimte als het apparaat, dat voor ons is gekalibreerd met behulp van de kalibratiesoftware van de fabrikant en gekalibreerd door het kalibratieproces van de fabrikant. Ons doel is om een algemeen overzicht van het product te geven, niet om specifieke of specifieke gegevens te presenteren om bepaalde meningen, beoordelingen of verklaringen te ondersteunen. We zullen niet schrijven over de nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van het product.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we al verschillende thermokoppels, thermokoppelkits, thermokoppels en een paar andere apparaten ontwikkeld die we bij onze fotoshoots zullen gebruiken.

Ik heb onlangs een nieuwe interesse in de wetenschappelijke studie van thermosets. Ik ben nog steeds een beginner op dit gebied en ben in het proces van leren. We hebben al een of twee projecten gehad om onze thermokoppels te testen en we hebben een artikel op onze website dat ons werk schetst. We begonnen deze blog met een eenvoudig idee en we hebben nu een nieuw project aangenomen waar we meer willen weten over de chemie van thermosets. Mijn doel is om de kennis te gebruiken om de efficiëntie van de productie van onze thermosets te verbeteren. We gaan een eenvoudig thermokoppelsysteem bouwen waarmee we thermokoppels kunnen gebruiken en de thermokoppels kunnen testen als onderdeel van onze fotoshoots. We hebben al een aantal thermokoppels door hun tempo op onze website en in het laboratorium hier in het shootfirst laboratorium.