Wat is het beste van alle thermocups?

Degene die is gemaakt om eruit te zien als de beroemde thermo cup uit de originele film, 'Star Wars' (we kunnen zelfs kopen de thermo cup gratis online). Maar wat is de beste thermo cup die je in je hand moet krijgen? Dat is een vraag die veel mensen me vragen en ik probeer ze mijn eerlijke antwoord te geven dat ik je kan geven in mijn blog.

Een paar jaar geleden vond ik een originele thermo cup van een Nederlander, Marko Kojima. Hij was beroemd voor het creëren van een van de grootste thermo cups in de wereld. Ik was gefascineerd door zijn thermo cup en ik vroeg hem over zijn beroemde ontwerp: Wat is het geheim van het maken van een thermo cup precies op de beroemde Star Wars thermo cup? Nou, hij vertelde me over het idee van het gebruik van "plakkend schuim" dat hij vele jaren geleden uitvond. Hij wilde de thermo cup maken, net als een klassieke thermocup. Dit onderscheidt het van andere artikelen zoals Mes En Groef Planken 28 Mm. Hij vertelde me dat hij begon te werken aan het ongeveer zes maanden voordat hij was om zijn thermo cup vrij te geven. In zijn onderzoek, vond hij vele voorbeelden van thermo-elektrische "slingers" (ook wel "toverstokken" of "klauwen") en hij was in staat om een aantal van hen te vinden op hetzelfde moment dat hij werkte aan de thermo cup. Hij werkte toen aan het maken van de beker zeer eenvoudig, zodat het kan worden verkocht als een eenheid. Hij creëerde het originele ontwerp en stuurde me een monster van het prototype. Na het maken van vele testmetingen en het vergelijken van hen aan origineel, slaagde hij erin om het ontwerp van de thermokop te verbeteren en te verfijnen.

Op het einde, kreeg ik de meest nauwkeurige resultaten die ik kon krijgen met een thermo-elektrische "slinger" dus ik heb komen met dit ontwerp voor een nieuwe thermo cup. Om het zo efficiënt mogelijk te maken, moest ik het zeer licht maken.

Ik begon met het testen van mijn eigen metingen. Ik kocht een ThermoMax thermoskan en testte het. Ik vond dat het werkte zoals bedoeld. De ThermoMax werkt op 2°C en bij 1°C (ongeveer 20°F) op welk punt ik de temperatuur in de ThermoMax moest aanpassen om de gewenste resultaten te bereiken. Ik heb geprobeerd om het lichter te maken om een nauwkeuriger resultaat te krijgen.

Ik had niet genoeg thermo-elektrische materialen. Ik kon er geen vinden. Dus maakte ik er zelf een. Ik wilde weten welk materiaal het werk kon doen en hoeveel werk en energie het zou vergen. Dit zal geweldig zijn, als je het vergelijkt met Nokpannen Mortel. Daar ga ik. De volgende materialen werden gebruikt: Een thermo-elektrische plaat met een diameter van 18 mm. Een plastic container met 3-4 mm schuim (dat is vrij gelijkaardig aan hetzelfde schuim dat een thermometer en thermokoppel zou komen met). Wat kun je doen met thermocups? Een thermokoppel, met een sondedraad eromheen. Een thermoskan van hetzelfde materiaal als de thermo-elektrische plaat. Een glazen thermometer. En nog een ding: een thermokoppel en een extra thermometer, een digitale die is geplaatst op het oppervlak van het thermokoppel. Ook thermoskan is een test waard.