Wat kun je doen met thermocups?

U ze vinden op uw lokale markt. Dit onderscheidt het expliciet van andere producten zoals Vriendenloterij/kookboek.

Ik wil niet dat je je geld verspilt. In vergelijking met thermoskan vergelijk is het dus veel effectiever. Dus, wat kan ik doen met thermocups? Het hangt van jou af. Sommige mensen willen dat ze herbruikbaar zijn, terwijl anderen niet de wens hebben om ze te gebruiken voor iets anders dan winkelen. Het enige wat ik kan zeggen, is dat voor die mensen die willen maken ze het laatst, moet je een heel specifiek pad te volgen. Dit pad is wat ik jullie vandaag heb laten zien: Eerst moet je een beker met een platte bodem vinden. De meest voorkomende bekers hebben geen platte bodem. Je moet een dure beker die is gemaakt voor het doel dat u probeert om het apparaat te maken met te kopen kopen. In mijn geval ben ik geïnteresseerd in het maken van een instant kopje dat kan worden gebruikt voor de meest voorkomende taken - koffie, sap, thee, water, en ga zo maar door. Deze dagen, de meeste mensen gebruiken hun kopje koffie in de ochtend. Maar ik ben niet geïnteresseerd in het creëren van een instant koffie beker. Ik wil een product maken dat 's avonds of 's nachts kan worden gebruikt om de smaak van warme melk te geven.

Er is veel discussie over thermocups omdat ze vaak worden bekritiseerd omdat ze zwaar en moeilijk te gebruiken zijn. Sommige mensen denken dat de platte bodem van een thermo cup veroorzaakt zijn gewicht te worden overdreven. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom ik de Thermo Cup en Thermo Strainer gemaakt: Ik wilde een product dat was licht van gewicht, gemakkelijk schoon te maken, en dat kan worden gebruikt in een coffeeshop waar koffie werd geserveerd.

Maar er is nog veel discussie vanwege de verschillende meningen over thermocups. Dus, ik dacht na over de verschillende standpunten en begon op zoek naar ideeën om een aantal vragen te beantwoorden en de meest voorkomende vragen die ik zie te bespreken.

Wat is een Thermo Cup?

Dus, als je vraagt waarom gebruik je de term 'thermo cup' of 'thermo' in het algemeen, zult u waarschijnlijk een heleboel verschillende antwoorden te krijgen. De meest voorkomende reactie is 'net als een gewone kop koffie' die klinkt misschien vrij nauwkeurig, maar dat is gewoon niet het geval. Een thermo cup is een soort beker die is ontworpen voor een specifiek doel. Er zijn verschillende soorten thermocups. Een van hen heet een elektrische beker en is bedoeld om het water te verwarmen, die vervolgens wordt gebruikt voor het brouwen van koffie, of voor thee. Het is niet de meest praktische keuze, maar kan een fatsoenlijke baan doen als je het nodig hebt. De tweede is een waterkoker, die kan worden gebruikt voor het verwarmen van koffie.