Welke fabrikanten voor thermocups bestaan er?

Er zijn geen fabrikanten voor thermo cups op dit moment. Ik wil je op deze manier antwoorden om je de waarheid te vertellen. Maar ik wil ook dat je medelijden met me, want in deze blog zie je veel artikelen over thermo cups. Ze zeggen dat veel bedrijven dezelfde technologie gebruiken en dat het de meest betrouwbare is. Maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Hebben ze echt betrouwbaarheid voor een thermo cup? De waarheid is dat ik niet heb gezien een van hun producten voor een lange tijd. Het is niet dat ze geen kwaliteitsproducten hebben, het is gewoon dat het erg moeilijk is voor hen om een goede thermo cup te maken. Meestal worden de thermocups gemaakt in een lopende band, en er is geen innovatie of innovatie gebeurt. Het probleem is niet de technologie, het is de fabriek. Je het niet goed produceren en je het niet goedkoper maken. Ik denk echt dat de beste manier om deze blog te gebruiken om onze bedrijven en de producten die we maken te bevorderen is het creƫren van een bedrijf dat hun producten kan bevorderen. Het is echt een kwestie van passie en vastberadenheid.

V. Hoe heb je voor het eerst de blog beginnen?

A. Ik ben een blogger, ik ben geen ontwerper. Ik ben altijd een grote fan geweest van foto's. Mijn vader is een fotograaf dus toen ik mijn blog begon, dacht ik: waarom niet een foto blog? Mijn eerste post was in 2008, en het heette de Thermo Cup Blogger (want dat is wat ik was) en het ging vanaf daar. Mijn lezers gaf me zo veel feedback, maar ik denk nog steeds dat ik ben een beetje bevooroordeeld. Het is altijd leuk om te horen van andermans ervaringen.

V. Je hebt geblogd over de thermo cup al geruime tijd. Waarom besloot je erin te springen en erover te gaan schrijven? A. Ik vond het concept van thermo cups. Zelfs Waterfilter Espressomachine is het proberen waard. Het idee dat je alles afkoelen door warmte toe te passen en het koud te houden is iets dat al in mijn hersenen zit. In mijn persoonlijke ervaring kan ik altijd een thermo cup aan het werk krijgen. In feite, mijn moeder gebruikt om hetzelfde idee te gebruiken toen ik een kind was en ze nog steeds gebruikt. Toen mijn zus en ik voor het eerst begonnen te werken met thermo cups, was het echt moeilijk om erachter te komen wat zou werken en wat niet zou. Dit is precies wat dit product onderscheidt van andere producten zoals thermoskan vergelijk. Om ze in een realistische omgeving te kunnen gebruiken, moet er een manier zijn om de temperatuur tijdens het gebruik te handhaven en dit is waar de temperatuur sensing functionaliteit in het spel komt. Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor thermodynamica en de fysieke aard van de temperatuur. Ik heb altijd al een product willen bouwen dat de temperatuur die nodig is om een kopje af te koelen nauwkeurig kan meten.

Met dit in gedachten, heb ik gekeken naar andere thermische sensoren en ontdekte over de temperatuur sensing mogelijkheden van de TensorBoard.